Het domein

Het domein

Een 5-sterren camping in Pénestin, voor een familievakantie met uw voeten in het water van de oceaan

 

U droomt van een vakantie aan zee? Camping les Iles heeft een directe toegang tot het strand, perfect om een hengeltje uit te gooien met een fantastisch uitzicht op de oceaan.

 

Tussen het schiereiland van Guérande en de Golf van de Morbihan ligt onze 5-sterren camping op een geprivilegieerde geografische plek. In het zuiden van Bretagne en vlakbij vele toeristische trekpleisters, zoals de zoutmeren of het regionale natuurpark van Brière, u zult een onvergetelijke vakantie beleven!

 

Zet uw koffers in één van onze comfortabele accommodaties (stacaravans, chalets, gemeubileerde tenten, gîtes), of installeer op één van de vele kampeerplekken aan zee, of in het park.

 

Kom van de exclusieve diensten van onze 5-sterren camping genieten met een restaurant en een bar. Wij bieden vis- en zeevruchtengerechten, direct uit de zee in Pénestin, maar ook traditionele gerechten, waar u tegenover het zwembad van kunt genieten of u kunt het meenemen.

 

De verschillende zwembaden en glijbanen zijn het toppunt van plezier voor de allerkleinsten. De  “Chalet Zen” verwelkomt de volwassenen voor een echt moment van ontspanning en ontsnapping in een geprivilegieerde privé-ruimte.

 

In de avond kan het hele gezin zich vermaken op het ritme van concerten, spektakels, magic shows en activiteiten. Zich vervelen is onmogelijk, want het programma is iedere dag anders!

 

Geen paniek, in Bretagne regent het echt niet elke dag! Omdat camping les Iles bij de monding van la Vilaine ligt heerst er een buitengewoon zacht klimaat. Hoe? Het zeegat beschermt op natuurlijke wijze tegen de westenwinden.