Groupen, recepties en seminars

Groupen, recepties en seminars

Bent u op zoek naar een zaal in de Morbihan? Maak de keuze van 5-sterren camping Les Iles voor de organisatie van uw evenementen!

 

U kunt geen atypische zaal vinden voor uw recepties? Zoek niet langer, huur uw zaal in de Morbihan op Les Iles.

 

Onze camping verwelkomt u in het hart van een weelderig domein aan zee, voor uw recepties en seminars. Dankzij de capaciteit van onze camping kunnen wij ook voor de ontvangst, het eten en de overnachtingen van de deelnemers zorgen.

 

Op minder dan 25 km van Guérande, heeft onze camping in Pénestin een grote zaal die perfect is voor de ontvangst van groepen. U kunt van de voorzieningen van een 5-sterren camping genieten, zoals het leuke zwemparadijs en de idylische ligging aan het strand

 

Er kunnen verschillende evenementen bij ons worden georganiseerd:

– Bruiloften
– Doopfeesten
– Seminars
– Verjaardagen
– Recepties
– Enz.

 

Neem gerust contact met ons op als u een zaal wilt huren in de Morbihan, op +33 (0)2 99 90 30 24

Ideale camping om groepen en seminars te verwelkomen

Op de camping van de eilanden, we stay tuned om u een op maat gemaakte behandeling om het succes van uw persoonlijke en professionele evenementen te garanderen aan de kust in Morbihan. bruiloft, jubileum, pensionering, product lancering, seminar: Vertel ons wat u wilt en wat uw specifieke behoeften zijn en wij zullen u helpen bij het organiseren van uw evenement.

Uw gasten kunnen genieten van de uitzonderlijke omgeving van onze camping en slapen op de plek in een comfortabele locatie, een Mobil-Home of een prestige Chalet met ingerichte keuken en een eigen terras.

Wilt u activiteiten plannen voor of na uw maaltijd of receptie in de Morbihan kamer op slechts een steenworp afstand van de Oceaan? Raadpleeg ons om te weten wat er te zien en te doen in en rond de camping. Wij regelen onze kamer op basis van de aard van uw evenement en het aantal gasten.