Eet- en drinkgelegenheden

Eet- en drinkgelegenheden

Op het menu: specialiteiten van de zee die vers uit Pénestin komen en met liefde in ons restaurant worden klaargemaakt

 

U kunt in een idylisch kader, aan het zwembad met zijn turquoise water, de specialiteit van de chef proeven: mossels à la crème met friet, heerlijk!

 

Het restaurant heeft ook traditionele maaltijden op het menu, zoals vleesgerechten, salades van het seizoen en royaal gevulde zelfgemaakte pizzas. Ter plekke eten of meenemen, u kunt zelf kiezen.

 

De bar opent vanaf 9.30 uur tot middernacht voor de nachtbrakers. Op de kaart staat een ruime keuze aan frisdranken, wijnen en cocktails, ideaal voor jong en oud.

 

Als u bij het ontbijt trek heeft in een ‘pain au chocolat’ kunt u in de supermarkt terecht, die elke dag open is. Er is iedere dag vers brood en gebak, kranten, groente en fruit, andere verse producten…

Eten op de camping in Bretagne

Na uw Surfcursus, kajakken, zwemmen lengtes in ons verwarmde zwembad of een wandeling langs de kustroute, zult u waarschijnlijk wilt eten.

Het restaurant camping des Iles in Pénestin verwelkomt u aan de rand van het watergebied, in de eetzaal of op het terras. Tijdens de zonnige dagen u genieten van verse zeevruchten en andere specialiteiten uit Bretagne op ons grote terras met uitzicht op de waterbekkens en glijbanen.

Ons restaurant is een ideale ontmoetingsplaats tijdens de maaltijden en gastronomische pauzes. U zult genieten van het drinken van uw koffie, met een drankje met je vrienden en het delen van uw maaltijden met uw kinderen tijdens de lunch en het diner in een vriendelijke sfeer.

Alle aangeboden gerechten worden bereid met verse en seizoensgebonden producten, en zeer goed gepresenteerd. Heeft u liever de intimiteit van uw Prestige Mobile Home? Bestel uw Takeaways en geniet ervan op het privéterras van uw huurwoning.

Zodra u aankomt in ons buiten Hotel, neem de tijd om te controleren of onze kaart en onze schema’s en genieten van heerlijke culinaire ervaringen op de Pénestin Island camping restaurant.