De diensten

De diensten

Profiteer van de vele comfortabele diensten die worden aangeboden om uw vakantie makkelijker te maken

 

Ontspan en geniet van ieder moment tijdens uw verblijf op les Iles… Onze camping biedt een groot aantal 5-sterren diensten voor uw gemak:

 

– Fietsverhuur (vooraf reserveren)
– Kluisjes verhuur
– Babykit en bed verhuur, vooraf reserveren
– Lakenverhuur 
– Uitleen van strijkbouten
– Verkoop van muntjes voor de wasmachine en droogmachine 
– WiFi over de hele camping 

 

De supermarkt aan de ingang van de camping is alle dagen open en verkoopt verse producten, groente en fruit, vers brood en gebak, visartikelen, dagelijkse kranten …

 

Er worden in de omgeving van de camping veel activiteiten aangeboden. Ons team helpt met plezier uw excursies te organiseren en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

 

Het “LILA” netwerk heeft bussen die van Pénestin naar La Baule rijden: informatie op +33 (0)2 40 62 32 33

5 sterren campings in Penestin

De high-end buiten hotels zijn vooral onderscheiden van andere campings door de kwaliteit van hun faciliteiten en de aangeboden diensten. Op de camping van de eilanden vindt u een breed scala aan diensten die uw vakantie in Zuid-Bretagne fleuren. Onze premium diensten zijn gericht op al onze bezoekers: volwassenen, kinderen, puristen, natuurliefhebbers, sporters, koppels, families, groepen vrienden, veeleisende vakantiegangers op zoek naar luxe en uitmuntendheid… Ons doel? Om u te laten genieten van zowel de voordelen van de traditionele Camping als die van het luxe hotel. Voordat u uw reservering maakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over al onze diensten.