De kampeerplekken

Ce De kampeerplekken est classé dans location mobil home Morbihan

De kampeerplekken

Van 25 maart tot 31 oktober 2016 kunt u op onze camping terecht met uw tent, caravan of camper.

 

De kampeerplekken van ongeveer 100 m² liggen over 2 hectare aan zee verspreid, ze hebben allemaal een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère en de camping geeft directe toegang tot het kustpad en het strand van la Pointe du Bile.

 

Wij vragen u een Europese verdeelstekker mee te brengen en een verlengsnoer van minstens 20 meter.

 

Reserveren wordt aangeraden voor de periode van 10 juli tot 25 augustus.

 

Kampeerplek met “uitzicht op zee”. Reserveer on line of ter plekke en krijg de garantie voor een kampeerplek met uitzicht op zee (tegen vergoeding). Er zijn in totaal 13 plekken met uitzicht op zee.

 

Tegen vergoeding is er op alle kampeerplekken een WiFi connectie beschikbaar: € 15 per week.

Kampeerplaatsen voor camper, tent en caravan

Met directe toegang tot het strand en het puntje van de gal, de comfortabele locaties voor tenten, caravans en campers van de camping des Iles in Pénestin genieten van een uitzonderlijke geografische locatie.

U vindt er eenmaal dat alles is geassembleerd in ons buiten Hotel om het succes van uw goedkope vakantie in Bretagne te garanderen in de traditionele Camping modus. Al onze percelen zijn ruim en schaduwrijk. Ze zijn afgebakend door bomen of planten grenzen die helpen bij de bescherming van uw privacy op uw prive-tuin. Ons kale land is ook bedekt met natuurgras. Ze bevinden zich in een schaduwrijke en rustige omgeving van de camping, dicht bij de sanitaire blokken en de faciliteiten (aquatische ruimte, Bar Restaurant, Speeltuin, Receptie).

Boek uw comfortabele locatie op de eilanden camping voor uw volgende vakantie in Zuid-Bretagne en Bekijk onze speciale aanbiedingen om verdere vermindering van uw kosten!