Kinderen en tieners

Kinderen en tieners

Onze familiecamping is een echt paradijs voor kinderen en tieners. Aangepaste watervoorzieningen, gevarieerde activiteiten, alles is aanwezig opdat uw kinderen een onvergetelijke vakantie vieren.

 

Voor de allerkleinsten hebben we ook aan alles gedacht. Onder uw toezicht kunnen hummels tot 4 jaar zich in alle veiligheid uitleven in een overdekte babyruimte. Ze kunnen in de ballenbak spelen met een kleine glijbaan en hobbelpaarden. In het peuterbad, dat geschikt is voor kleine kinderen, kunnen ze het plezier van water en waterspelletjes ontdekken.

 

U kunt uw kinderen in het hoogseizoen inschrijven op de kinderclub van les Bigorneaux voor de 5 tot 12 jarigen voor een halve dag. Op het programma: creatieve bezigheden, leuk en lekker koken, zang en dans, collectieve sporten, een zandkastelen competitie en de voorbereiding van een buitengewoon spektakel dat aan het eind van uw verblijf zal worden opgevoerd. Nog meer plezier dankzij de twee grote speeltuinen op de camping voor kinderen van 2 tot 12 jaar: ze kunnen lol maken op glijbanen, verschillende hangbruggen en twee springkussens.

 

Tieners kunnen ook hun hart ophalen. Ze kunnen zich op de verschillende sportterreinen van de camping uitleven en vermaken (tennis, city stade, basket). Er hoeft niks gekocht te worden, deze terreinen zijn gratis te gebruiken en het nodige materiaal wordt uitgeleend.

 

In juli en augustus kunnen uw kinderen paardrijden op de prachtige stranden van de Atlantische kust, in het drasland of op de plattelandsweggetjes. De Pony Club van les Iles stelt wandelingen van een half uur tot een uur voor of ontdekkingsstages voor de grotere kinderen. Een puur moment van plezier en leuke souvenirs voor uw kinderen.