Avondshows en spektakels

Avondshows en spektakels

Profiteer van uw vakantie om bij te komen en om u te vermaken tijdens de vele thema-avonden die op onze familiecamping worden georganiseerd!

 

U zult u niet vervelen op camping les Iles! Ons gediplomeerde team zorgt voor magische en onvergetelijke avonden. Op het programma; thema-maaltijden, vele gevarieerde concerten, make-up ateliers en meerdere magie shows of clowns voor het hele gezin. Aan het begin van de avond nodigt het grote terras bij het zwembad u uit voor aperitief spelletjes.

 

Iedere week maakt de club des Bigorneaux zijn show! U zult aangenaam verrast worden door dit spektakel: uw kinderen zijn op het podium te zien met zang- en dansshows en met ateliers

Geanimeerde camping in Morbihan

Moeilijk voor te stellen een kampeertocht door de zee in Zuid-Bretagne zonder omleiding en goede humor. Door het passeren van de deuren van onze outdoor Hotel, zal je ademen een nieuwe lucht, de vakantie en gezelligheid. Het warme onthaal dat u ontvangt van ons receptieteam zal uw eerste indrukken bevestigen. Wil je wat meer? Plaats voor animaties en thema-avonden.

Ons animatieteam organiseert verschillende avonden per week, meestal rond de bar en het zwembad, evenementen voor het hele gezin dat u zal toestaan om te lachen en aangename momenten te delen met je vrienden, je kinderen en andere kampeerders.

Vergeet uw camera niet tijdens onze magische avonden. U zult in staat zijn om de glimlach van uw kinderen en dierbaren en film deze magische momenten, levende bewijzen dat uw campingvakantie in Morbihan is een succesvolle vakantie vast te leggen.