Activiteiten op de camping

Activiteiten op de camping

Wees lekker actief tijdens uw vakantie en ontdek de activiteiten die op camping Les Iles worden aangeboden: zich vervelen bestaat niet bij ons!

 

Uitrusten op vakantie is leuk, maar plezier maken is nog leuker! Op camping les Iles is geen verveling mogelijk! Wij organiseren de hele dag door veel activiteiten, voor alle leeftijden.

 

Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot de tennisbaan, de tafeltennistafels, de fitnessapparaten in de openlucht en het “City stade” (een terrein met synthetisch gras) Op de receptie zijn gratis ballen, rackets en ander materiaal te leen.

 

In juli en augustus organiseren we iedere middag sporttoernooien (jeu-de-boules, strandvoetbal, -volleybal, -basketbal, -badminton,…)

 

Voor wandelliefhebbers zijn er rondom het schaduwrijke Pénestin zo’n 50 kilometer aan wandelpaden of langs de Atlantische kust. Ons team laat u graag zien wat de mooiste wandelroutes vanaf de camping zijn.

Activiteiten tijdens uw vakantie in Morbihan

Wilt u een sportieve vakantie door te brengen tijdens uw verblijf op de camping des Îles in Morbihan, maak je geen zorgen: uw geloften zullen worden vervuld. Onze mooie bosrijke omgeving alleen is een geweldig spel waarin uw kinderen in staat zullen zijn om te lopen, rennen, pedaal en rijden in het gras vrij.

Onze speelse en sportieve faciliteiten zullen hen toelaten om hun nieuwe vrienden uit te dagen en aan u te bewijzen dat zij ook de ziel van een kampioen hebben.

Wat voor u, waar wacht je nog op om je partner te selecteren in de petanque en om te weten als je eerder een shooter of pointer? Wat uw prestaties, zeker van een ding: op de camping van de eilanden in Zuid-Bretagne, zijn er alleen winnaars, vooral op het uur van het aperitief.